Транспорт

Транспорт

ИЗВЪРШВАМЕ ТРАНСПОРТНИ УСЛУГИ:

  • по релациите България – Великобритания и Ирландия – България
  • от и до страната в условията на ниски съюз
  • от и до съседните на България страни – Румъния, Сърбия, Северна Македония, Гърция и Турция
  • доставка в рамките на България и Великобритания с автомобил с падащ борд

Цели товари

Целите товари предполагат пълно натоварване на транспортното средство. Това е решение най-често за търговци и производители, които имат необходимия размер на товарите, за да заявят транспортирането им с отделно транспортно средство, което изпълнява транспорта само за тях. Други наименования на тези товари са „цялостни“ и „комплектни“. Ние транспортираме палетизирана и кубираща стока директно до крайната дестинация, спестявайки ви ценно време, което е необходимо да създадете успешна доставка.

Групови товари

Груповите продукти представляват групиране на малките със сходен произход, които пътуват до една и съща дестинация, така че да се образуват по-добре управляваните товарни единици, например полуремарка. Комбинирането на товари от повече от един изпращач и/или на повече от един получен на практика заедно е известно още като „консолидация“. Това е най-евтиният и ефективен начин за транспортиране на стоки. При пристигане на отделните групи се разтоварват и всяка отделна стока е доставена до полученото. С изключение на опасни или нетрайни стоки практически всеки вид товар може да бъде превозен с този метод за доставка.

Извънгабаритен товари

Извънгабаритни партньори с размери и тегло, по-големи от тези на партньорите, превозвани с обикновени превозни средства. Транспортирането на извънгабаритен товар е специфична дейност, тъй като е необходимо да се координират превозвачите с Пътната полиция и АПИ. Това се налага поради изискванията на нормативната база, свързани с подготвянето на специални документи и оборудване. Ние притежаваме необходимите превозни средства и специалисти с опит във извънгабаритни превози.